top of page
Screenshot_20220817-231106_Gallery.jpg

KICKBOXING

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met kickboksen.Het heeft mij de gronding en houvast gegeven om mijn eigen ruimte in te nemen om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren en te vertrouwen op mijn zelf en eigen unieke kracht je VITALITEIT vrij laten stromen en je levenskracht omarmen.


In 2017 ben ik begonnen met lesgeven. Wat zich heeft ontwikkeld tot het geven van lessen op verschillende scholen in Amsterdam.Lessen voor jong&oud,jongeren met een beperking&gedragsproblemen.Een uiteenlopend divers publiek dus.

En dat is precies wat ik ook leuk vind!


Met mijn stijl van lesgeven vind ik het belangrijk om een veilige plek te creëren om te ZIJN.Een plek die jou uitdaagt,motiveert en stimuleert om boven je zelf uit te stijgen.Ongeacht je niveau of achtergrond.Vooruitgang is vooruitgang het maakt mij niet uit wie je bent en daar streef ik ook echt naar.  Humor,speelsheid&creativiteit gaan als een rode draad door mijn lessen heen. Omdat die nou eenmaal een belangrijk deel van mijn essentie zijn:))

Ben je een bedrijf/ instelling /school/ persoon/groep en je hebt interesse om kickboksen in te zetten als tool,uitje of workshop? Je kunt mij altijd een bericht sturen met vragen via het contact formulier op mijn website.

Wie weet tot snel!

Groetjes,

NaÏma

KICKBOXING: Welkom
bottom of page