Zoeken
  • naimabaraca1

GENESIS

Bijgewerkt op: 2 okt. 2021


Ik kom echt van een lange weg. Ik wil een verhaal vertellen over mezelf, over mezelf ja!

Let's get lost.. De twijfel, het niemandsland, the void, noem ik het graag. Een plek waar je niets meer weet en alles wat ooit zo vertrouwd was, niet meer bestaat. Een periode in mijn leven heb ik dat meegemaakt. Ik was nergens meer zeker van. Ik ben niet mijn achtergrond. Ik ben niet mijn cultuur. Ik BEN gewoon.. PUNT.

En dan kan je gaan bouwen, opnieuw in stapjes.. hele, kleine stapjes. Vooruit, achteruit, vooruit, vooruit, achteruit. Maar vooral niet stoppen en vooral blijven bewegen...En daar is het dan... Een bron van creativiteit die opent om zich te laten zien. Bijna onzichtbaar maak ik de stappen.

Ik dans en blijf dansen. Ik schilder en ik blijf schilderen. Ik zing en ik blijf zingen.

Ik bouw opnieuw maar nu vanuit mezelf. Zonder de clichés, overtuigingen en verwachtingen van een collectief waar ik bij hoorde. Ik gebruik de verwachtingen en overtuigingen nu meer naar eigen inzicht en zie het meer als een verrijking en niet als iets wat mij belemmert maar als iets waar ik inspiratie uit put. Ik weet zeker dat er meer mensen zijn die zich nu zo voelen als wat ik ervaarde en achter me heb gelaten. De twijfel.. the void.. En het niet weten van het onbekende. Als de oude vertrouwde, bekende weg niet langer bij je past en weg is gevallen, wie ben je dan??


17 weergaven0 opmerkingen